Γιατί εμας;

Στο χώρο μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κινητική απόδοση του παιδιού σας στις καθημερινές δραστηριότητες στο σπίτι, το σχολείο, την παιδική χαρά.

Το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας , η συνεχής αξιολόγηση με σταθμισμένα τεστ και η συνεργασία με ιατρούς και άλλους θεραπευτές υγείας μας οδηγεί πάντα στη βελτίωση της κίνησης και την καλύτερη λειτουργικότητα του παιδιού.

Θέλουμε να νιώθετε ότι σας υποστηρίζουμε διαρκώς και σας εμπνέουμε ασφάλεια θεραπευτικά και συμβουλευτικά σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για να βρούμε λύσεις προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής και δραστηριότητάς σας.

Δοκιμάστε έναν προληπτικό έλεγχο σε ηλικία ορόσημο για την ανάπτυξη του και νιώστε ασφαλής για την ιδανική μυοσκελετική του ωρίμανση.

Τι υποσχόμαστε;

1

Πρώτα η οικογένεια και το παιδί

Πιστεύουμε ότι η οικογένεια και το παιδί  βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας. Οι ανάγκες και τα θέλω τους αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία για την επιλογή  του θεραπευτικού πλάνου. Εμείς αποδεχόμαστε ότι κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και αν και κάποιοι στόχοι φαίνονται να μην είναι ρεαλιστικοί, εμείς προσπαθούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση.

2

Σεβασμός & Διακριτικότητα

Είναι αρχή μας να αντιμετωπίζουμε κάθε παιδί ή έφηβο ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Σεβόμαστε τις φιλοδοξίες, τις πεποιθήσεις και τις υποχρεώσεις της οικογένειας και κατανοούμε τις προτεραιότητες τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τι έχει να μας πει η οικογένεια. Είμαστε έντιμοι στις απόψεις μας και γνωρίζουμε καλά τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε.

3

Βελτίωση της καθημερινότητας του παιδιού

Υποσχόμαστε ότι προσπαθούμε να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία των παιδιών. Εκτιμούμε την τελειότητα και τον επαγγελματισμό όπου τον συναντούμε τόσο στα καθημερινά πράγματα που καθιστούν τις ζωές μας καλύτερες όσο και στη βελτίωση των υπηρεσιών και καινοτομιών που χρησιμοποιούμε.

4

Μέλημα μας η ποιότητα

Υποσχόμαστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με το να επιμένουμε στην ποιότητα και να παλεύουμε κάθε φορά για την ασφάλεια την εμπιστευτικότητα, την καλή επικοινωνία και τον επαγγελματισμό.

Οι παρατηρήσεις σας είναι δεκτές γιατί μέσα από αυτές γινόμαστε καλύτεροι και χτίζουμε μαζί επιτυχίες.