Γραμματεία

Στη γραμματεία από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ώστε να λυθούν τυχόν απορίες που αφορούν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του παιδιού και να πάρετε πληροφορίες που αφορούν τα διαδικαστικά των συνεδριών μας.

Αίθουσα 1Α (υποδοχής)

Στην αίθουσα αυτή υποδεχόμαστε νεογνά υψηλού κίνδυνου ή παιδιά που είναι ευάλωτα όσον αφορά το ανοσοποιητικό τους ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με άλλα άτομα.

Αίθουσα 1Β

Στην αίθουσα αυτή γίνεται εκτίμηση του μυοσκελετικού συστήματος κάνοντας χρήση ανάλογων αξιολογιτικών εργαλείων κατά περίπτωση, όπως η χρήση πελματογράφου υψηλής ψηφιακής ανάλυσης μπορεί να εντοπίσει τυχόν αποκλίσεις στην σπονδυλική στήλη καθώς και στα πέλματα.

Στην συνέχεια μπορούμε να προβούμε στην δημιουργία ορθωτικών που θα βοηθήσουν το παιδί σας να λάβει τη διόρθωση και την υποστήριξη που χρειάζεται το συντομότερο δυνατό.

Αίθουσα Διάδρασης

Στην αίθουσα αυτή προβάλλεται το kinetick με στόχο τα σημερινά παιδιά να αναπτύξουν κινητικές δραστηριότητες μέσα από την εικονική πραγματικότητα.

Αίθουσα Βάδισης

Στην αίθουσα αυτή κάνουμε χρήση εργαλείων που αφορούν την βάδιση.

Για παράδειγμα το light gait training είναι από τα βασικότερα εργαλεία που προωθούν σωστά πρότυπα βάδισης σε περιπατητικά παιδιά ή μη.

Αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης

Μέσα από την αναρρίχηση εκπαιδεύουμε τον συντονισμό των κινήσεων και μυϊκή ενδυνάμωση. Η αίθουσα όπου πραγματοποιείται η συνεδρία, αποτελείται από δελεαστικό για τα παιδιά εξοπλισμό όπως κούνιες, τραμπολίνο ράμπα ολίσθησης ,τούνελ, δοκό ισορροπίας, για το λόγο αυτό είναι μία ευχάριστη διαδικασία για εκείνα να μαθαίνουν όσο παίζουν.

Όργανα ψυχοκινητικής

Κούνιες, αιώρες, τραμπολίνο. Παράλληλα διαθέτουμε πληθώρα παιχνιδιών – αντικειμένων που μας βοηθούν στην επανεκπαίδευση της κίνησης αλλά και στην προσομοίωση στην καθημερινότητα(εμπόδια, σκάλα, ράμπες ανηφόρας)

Η αυλή μας

Μέσα από το παιχνίδι σε εξωτερικό περιβάλλον με προσομοίωση της παιδικής χαράς τα παιδιά εξασκούνται σε πληθώρα κινητικών δεξιοτήτων.